Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης. Εμείς σας ετοιμάσαμε φρέσκο και πολύχρωμο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων !!! Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας για μια ακόμη φορά.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ένα υπέροχο μαγικό πέπλο θα αγκαλιάσει την πλατεία Ειρήνης. Ξωτικά, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και χριστουγεννιάτικες φιγούρες θα ξεχυθούν στην πόλη, υπέροχες μουσικές θα κατακλύσουν τις καρδιές μας, μυρωδάτο τσαγάκι και σοκολάτα θα ζεστάνουν τα χείλη και πολύχρωμα ζαχαρωτά θα γλυκάνουν τα λαιμουδάκια των παιδιών.

Η αγάπη και τα χαμόγελα με τον Αι-Βασίλη θα περισσεύουν,όπως και τα δωράκια που θα μοιράσει στους τυχερούς που θα στείλουν το γραμματάκι τους.

Φέτος όμως περισσεύουν και οι προσφορές των επαγγελματιών της περιοχής μας που άμεσα, γρήγορα και πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας παρόλο που διανύουν δύσκολους καιρούς.Καθένας απ'αυτούς,σχεδόν κάθε μέρα,θα μπαίνει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και θα μας εκπλήσει με τα δώρα της δουλειάς του.Τους ευχαριστούμε.Παροτρύνουμε και περιμένουμε και τους υπόλοιπους να βοηθήσουν να αλλάξουμε την εικόνα και την ατμόσφαιρα της πόλης.

Εσείς φορέστε ζεστά ρούχα, βάλτε το γιορτινό σας χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και ελάτε ΜΑΖΙ να μοιρασθούμε τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Και...... σε λίγο τα καλύτερα έρχονται στο Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου