Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη

Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ ν. Κιλκίς
Η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου έφερε, δυστυχώς, την παράταξή μας αντιμέτωπη με τη μεγάλη αποχή του εκλογικού σώματος, που στη συντριπτική του πλειονότητα αποτελεί το γνήσιο κορμό της.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη πρέπει να μας προβληματίσει όλους και να ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά μας. Πρωταρχικό χρέος μας είναι να ξαναβγούμε στην κοινωνία, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια με τους πολίτες και μαζί τους να βρούμε έναν κοινό βηματισμό που θα αποτυπωθεί με σαφήνεια στην ιδεολογική ταυτότητα της ΝΔ. Χωρίς εσωστρέφεια, χωρίς ηττοπάθεια.

Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους νεοδημοκράτες, σε όλες τις νεοδημοκράτισσες, σε όλους τους πολίτες που υποστήριξαν τη ΝΔ στο νομό Κιλκίς, που προέκριναν την πολιτική σταθερότητα και την υπεύθυνη πατριωτική της στάση, έναντι της αβεβαιότητας και των κίβδηλων διλημμάτων.

Οφείλω να τους ευχαριστήσω γιατί στάθηκαν όρθιοι και υπερήφανοι και έδωσαν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα.

Η ψήφος τους είναι ψήφος δύναμης, ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ, στην Ελλάδα και στην ευρωπαϊκή της πορεία. Παρά την πικρία που σήμερα νιώθουν από το εκλογικό αποτέλεσμα, τους διαβεβαιώ ότι πολύ σύντομα θα δικαιωθούν.

Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Σέβομαι τη δημοκρατική επιλογή τους και πραγματικά εύχομαι να μην το μετανιώσουν.

Η προσωπική πολιτική μου εκτίμηση είναι ότι η Πατρίδα μας εισέρχεται σε νέες περιπέτειες και ο δρόμος προς τις εκλογές είναι πλέον αναπόφευκτος. Μακάρι να διαψευστώ και οι επόμενοι μήνες να κυλήσουν ομαλά για τη χώρα μας.

Ο αγώνας μου για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που εκφράζει όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις και δίνει σ' αυτές χώρο να αναπτυχθούν και να μεγαλουργήσουν θα συνεχιστεί με δύναμη και πίστη. Άλλωστε πραγματικά ηττημένος είναι αυτός που εγκαταλείπει τη μάχη και όχι αυτός που χάνει μια μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.