Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Στέφανος Γουναρίδης νέος τερματοφύλακας του Εθνικού Νέου Αγιονερίου

Aπό τη Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ανακοινώνεται η συμφωνία συνεργασίας με τον τερματοφύλακα ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ.
Ο Στ. Γουναρίδης προορίζεται να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του νομού μας μετά την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Χ.Καλογεράκη ο οποίος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Εθνικό.

Η εξέλιξη αυτή άλλωστε ήταν ο βασικός λόγος που οι διοικούντες του κινήθηκαν με αστραπιαίες ενέργειες προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κενό στην θέση 1.

Με την μεταγραφή Γουναρίδη δε καλύπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όποιο πρόβλημα πήγε να δημιουργηθεί προς στιγμήν γιατί ο βορειοελλαδίτης τερματοφύλακας έχει αποδείξει με την πορεία του ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση για κάθε ομάδα.

Ποιος είναι ο Στέφανος Γουναρίδης.Ημ. Γέννησης: 15/6/1990. Ύψος: 1.92 Κιλά: 85.
Θέση: Τερματοφύλακας.
Σεζόν Ομάδα
2008-09: Απόλλων Καλαμαριάς
2009-10: Καβάλα
2010-12: Αγροτικός Αστέρας
2012-13: ΟΦΗ
2013-14α: ΟΦΗ
2013-14β: Άρης
2014 - 2015: Επισκοπή Ρεθύμνης.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ανακοινώνει επίσης την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλαϊτζίδη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 - 2.


Εκλογές εκλογές αλλά και ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο Ν. Αγιονερίου ο ΕΘΝΙΚΟΣ αντιμετώπισε τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ σε μεγάλο φιλικό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα. Το αποτέλεσμα νίκη των φιλοξενουμένων με 2 - 0.

Ο Εθνικός είχε κατά τα διαστήματα καλή απόδοση όμως η ομάδα του Ευόσμου απέδειξε σαφή ανωτερότητα και ευστοχία μετουσιώνοντας σε πράξη την υπεροχή της και πήρε την φιλική νίκη στο παιχνίδι του Νέου Αγιονερίου.

Δίκαιο πέρα για πέρα το αποτέλεσμα του αγώνα και ο Εθνικός πλέον θα προετοιμασθεί από αύριο κιόλας για την έναρξη την ερχόμενη εβδομάδα των επίσημων υποχρεώσεων του καθώς ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ :

ΓΙΩΤΑΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΕΝΙΝΓΚΑΛΙ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ.

Ως αλλαγές ο τεχνικός των γηπεδούχων Γ.Γεωργιάδης χρησιμοποίησε επίσης τους:
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ, ΒΟΣΝΙΑΔΗ, ΜΗΤΣΙΟ, ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ (τερματοφύλακας), ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΓΙΩΡΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.