Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πρόγραμμα Εθελοντισμού για το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ψηφιακής τέχνης και νέων επικοινωνιών τεχνολογίας της Σόφιας

Η Α.Μ.Κ.Ε You In Europe προκηρύσσει 5 θέσεις Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) για το πρόγραμμα με τίτλο “VIP, Volunteers in The Palace” όπου η μουσική συναντάει το σινεμά μέσα από νεανικές ματιές και δημιουργίες.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ και έχει ως αντικείμενο τη συνεισφορά των συμμετεχόντων στη διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ψηφιακής τέχνης, και νέων επικοινωνιών τεχνολογίας της Σόφιας.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος 5 Έλληνες συμμετέχοντες μαζί με άλλους 45 εθελοντές από Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, Λετονία, Πολωνία, Πορτογαλία, και Ουγγαρία θα γνωρίσουν τους χώρους υλοποίησης του φεστιβάλ, θα συμμετάσχουν στην διαδικασία προβολής του φεστιβάλ στο κοινό, θα εργαστούν για τη δημιουργία διαύλου επικοινωνίας προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην εξυπηρέτηση του κοινού παρέχοντας ενημέρωση, στη συνοδεία των συμμετεχόντων διαγωνιζομένων και επίσημων προσκεκλημένων και θα συμμετέχουν στην έκδοση δελτίων τύπου και επικοινωνιακού υλικού του Γραφείου Τύπου του φεστιβάλ. Γενικότερα θα γνωρίσουν όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης μιας τέτοιας εκδήλωσης, παρακολουθώντας βέβαια και το διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ.

Για την παραπάνω δράση η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται εξ ολοκλήρου από χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+. Η χρηματοδότηση καλύπτει και τα έξοδα ταξιδίου έως το ποσό των 180 ευρώ. Επίσης παρέχεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό, μια σύντομη επιστολή στα αγγλικά εξηγώντας τους λόγους που θέλουν συμμετέχουν στο e-mail youineurope@gmail.com. Στον τίτλο του e-mail να αναγράφεται “ Για το πρόγραμμα Εθελοντισμού VIP: το όνομα και το επίθετο” του ενδιαφερομένου. Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.