Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Στο 93΄, Εθνικός Νέου Αγιονερίου - ΠΑΟΝ Επταλόφου 1 - 0

Ολα έδειχναν ότι ο αγώνας της α΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ μεταξύ του Εθνικού Ν.Αγιονερίου και του ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ θα πήγαινε στην παράταση το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.  Δεν είχαν όμως κατά νου τον ... Πεχλιβάνη ο οποίος στο 93΄ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 και η ομάδα του Εθνικού σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου αφήνοντας εκτός του θεσμού μια ομάδα ισχυρή και άκρως ανταγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με τις δυο άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο που σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη (ο αγώνας ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα) έκαναν τους 22 ποδοσφαιριστές να προσπαθούν πάρα πολύ καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες (αγωνιστικές και καιρικές).

Ο αγώνας "πήγε"  περισσότερο στη δύναμη και όχι στην τεχνική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τερματοφύλακες να είναι παρατηρητές στις πιο πολλές στιγμές και να καθοδηγούν τις ομάδες τους δίνοντας εντολές στους συμπαίκτες τους.

Η εικόνα λοιπόν του αγώνα έδειχνε ότι η 30λεπτη παράταση ήταν προ των πυλών όμως ο Πεχλιβάνης είχε άλλη άποψη επ΄ αυτού και στις καθυστερήσεις με ιδανικό χτύπημα απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΝΕ και τον Εθνικό στην κλήρωση της β΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.


Η σύνθεση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου:

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ (κόκκινη κάρτα στο 60΄ για διαπληκτισμό με αντίπαλο ο οποίος αντίκρυσε και εκείνος την κόκκινη κάρτα), ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤ., ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ (60΄ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ), ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ (43΄ ΓΑΛΑΝΗΣ).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι διοικούντες του Εθνικού Ν.Αγιονερίου ευχήθηκαν σε συνομιλίες τους με τους ανθρώπους του ΠΑΟΝΕ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και τους εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την εικόνα της ομάδας τους στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.