Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Παράταση για τις προσλήψεις στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 65962/28-8-2015 απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ, δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ έως τις 2/9/2015 και ώρα 12:00 το βράδυ.

Το ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη σε φάκελο μαζί με όλα τα προβλεπόμενα από την παρούσα προκήρυξη δικαιολογητικά, στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ πρώτης προτίμησής τους (όπου προκηρύσσεται ο κλάδος και η ειδικότητά τους), προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, για το σχολικό έτος 2015/16.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο την Περιφέρεια Αττικής ή μία και μόνο Περιφερειακή Ενότητα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την ηλεκτρονική αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr

* Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων,
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,
Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς, Γενικός Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου