Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου σε συμπολίτη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς
Για άλλη μία φορά η κοινωνική ευαισθησία των μελών του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς γίνεται αφορμή για περαιτέρω δραστηριοποίηση.
Τα μέλη του Συλλόγου, με έντονη φιλανθρωπική συνείδηση, και προκειμένου να βοηθήσουν το έργο του Συλλόγου για αναζήτηση ενός αναπηρικού αμαξιδίου για μια συμπολίτισσά μας, κίνησαν γνωριμίες και φιλίες αρκεί να βρεθεί το καροτσάκι να διευκολύνει τα κινητικά προβλήματα της ενδιαφερόμενης!

Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερη τη ζωή του συμπολίτη. Τελικά σε ελάχιστες ώρες βρέθηκε και παραδόθηκε στην οικογένεια που είχε ανάγκη το αναπηρικό αμαξίδιο. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τα μέλη που κινητοποιούνται σε κάθε μας αναζήτηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Ως τώρα δίνουμε ανακούφιση σε κάθε ανέχεια, συμπαράσταση σε ανθρώπους απόρους, έπιπλα, ηλεκτρικά, ρούχα, παιχνίδια, είδη διατροφής και τώρα και αναπηρικό αμαξίδιο!

Η προσπάθεια αυτή, χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη όλης της πόλης στην ομάδα Εθελοντών της Ανάσας Ευαισθησίας ν. Κιλκίς έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα σε όλη την περιφέρεια Κιλκίς. Ποτέ δε θα ξεφύγουμε από το σκοπό μας και θα είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά, με τις μικρές μας δυνάμεις, δίπλα στο συμπολίτη αρκεί να μοιραζόμαστε, να νοιαζόμαστε και να συμπαραστεκόμαστε σε κάθε αληθινό πρόβλημα. Η προσπάθεια συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.