Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Προσμέτρηση Ακαδημαϊκών Προσόντων για μισθολογική εξέλιξη των Αναπληρωτών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας:
A. Η κατοχή Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ή στη Σχολική Ψυχολογία δύναται να ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη μόνο των εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ60.50 Νηπιαγωγών ΕΑΕ, ΠΕ70.50-Δασκάλων ΕΑΕ, ΠΕ11.01- Φυσικής Αγωγής ΕΑΕ και των κλάδων ΠΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ) όλων των ειδικοτήτων, με τον ισχύοντα κωδικού τους και προέκταση "50".
B. Για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60 – Νηπιαγωγών και ΠΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προσλαμβάνονται σε δομές Ειδικής Αγωγής από τους πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης, δεν τίθεται ζήτημα προσμέτρησης των εν λόγω Ακαδημαϊκών Προσόντων για μισθολογική εξέλιξη, δεδομένου ότι αυτά δεν αποτελούν τυπικά προσόντα πρόσληψης ή και ένταξης στους οικείους πίνακες.

* Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων,
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,
Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς, Γενικός Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.