Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πετυχημένο και το 3ο Kilkis Trail Running - Αποτελέσματα

Μέσα σε ένα φιλικό και πανηγυρικό κλίμα και την συμμετοχή 255 αθλητών διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς ο ορεινός ημιμαραθώνιος ( 21χλμ ) και λαϊκός αγώνας (5 χλμ) στον λόφο Αγίου Γεωργίου και στις αναδασώσεις της πόλης.

Για πρώτη φορά εντάξαμε στις εκδηλώσεις και αγώνα 400 μέτρων για άτομα με αναπηρία ( ΑμεΑ ) που κατά γενική ομολογία των συνοδών τους ήταν απερίγραπτη η χαρά των παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα και βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους.

''Ποτέ στην ζωή μου δεν περίμενα ότι κάποιος θα μου έδινε μετάλλιο'' ήταν τα λόγια ενός από τα παιδιά που έλαβε μέρος στον αγώνα.

Πρώτος γενικής στους άνδρες αναδείχτηκε ο Αναστάσιος Μυλωνίδης από το Κιλκίς με χρόνο 01:53:35, δεύτερος ο Μαντζούρης Ηρακλής της Kasimis Training με χρόνο 01:53:45 από την Θεσ/νίκη και τρίτος ο Θοδωρής Φαχουρίδης επίσης από το Κιλκίς με χρόνο 02:03:55.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Γρηγοριάδου Μακρίνα με χρόνο 02 : 34 : 05, δεύτερη η Ελευθεριάδου Αναστασία από την OLYMPUS TRT με χρόνο 02 : 35 : 48 και τρίτη η Δημπάρη Βένη του Σκυδραϊκού με χρόνο 02 : 38 : 19.

Στον λαϊκό αγώνα πρώτη γενικής αναδείχθηκε η Αβράμογλου Φανή του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με χρόνο 23:11.και δεύτερος ο Φωτιάδης Κωνσταντίνος αθλητής του Athlos F.C με χρόνο 00:23:29 και τρίτος ο Κατσαρώνας Σταύρος του Αίαντα Κιλκίς με χρόνο 00:24:21.


Δείτε την κατάταξη κατά κατηγορία ΕΔΩ

Συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά


Δήμος Κιλκίς.

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Τροχαία Κιλκίς.

Εφημερίδα και ράδιο ‘’Μαχητής’’ του Κιλκίς.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τμήμα ‘’Σαμαρείτες’’

Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς.

Σύλλογος ‘’Μακεδονία’’ Πολιτικής Προστασίας.

Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς (Ο.Δ.Κ)

COSMOTE Λογδανίδης.

Αθλητικό κατάστημα ‘’STEP’’

Αθλητικό κατάστημα ‘’ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ’’

‘’KINESIS’’ Γυμναστήριο.

ΟΤΕ

SALOMON

ΚΟΡΠΗ

‘’ALTHEMIS’’ παραδοσιακά βότανα.

Γυναικείος Σύλλογος Παντελεήμονα.

‘’FORD’’ Kαρολίδης.


Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.