Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ήττα και στην δεύτερη αγωνιστική για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με 1-2 σκορ έχασε στην δεύτερη αγωνιστική των PLAY OFF ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από τον Μακεδονικό Δροσάτου σε μια αναμέτρηση που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά η αδυναμία κατανόησης, από πλευράς διαιτησίας και διοργανώτριας αρχής, πως η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα βρέθηκε στην θέση αυτή διεκδικώντας την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία. Μετά την αισχρή αντιμετώπιση που υπέστη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος χάνοντας άδικα βαθμούς η ίδια τακτική ακολουθείται και στα PLAY OFF. Με μαθηματικές μόνο ελπίδες, καθώς παραμένει χωρίς βαθμό, η ομάδα θα υποδεχθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17:00 τον Αλέξανδρο Κιλκίς για την 3η αγωνιστική των PLAY OFF του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος για την ιστορία του με τιμή και αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.