Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Νέων Μουδανιών - Ποτίδαιας για την διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου της Πρωτομαγιάς

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Ποτίδαιας, που στοχεύουν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς.
Συγκεκριμένα, από σήμερα (30-04-2015) έως και την Κυριακή (03-05-2015), θα πραγματοποιηθεί διεύρυνση του ρεύματος εισόδου Νέων Μουδανιών προς Ποτίδαια (Χ.Θ. 0+200 έως Χ.Θ. 1+900) και θα παρέχεται στους οδηγούς των οχημάτων, η δυνατότητα παράλληλης κίνησης σε δύο σειρές.

Επισημαίνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό, όσο και τα μέσα των Υπηρεσιών Τροχαίας, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

· να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου

· να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση

· να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

· να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους

· σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου