Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

«ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Κιλκίς – Παιονίας, καθώς και το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες - καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς - μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες το Επιμελητήριο Κιλκίς και οι υπηρεσίες του είναι στη διάθεση των υποψήφιων εκθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου