Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Βιωματικά εργαστήρια μεταξύ μαθητών στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 και ώρες 10:00 – 12:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των μαθητών της Ε’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου στους μαθητές της Ε’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού. Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια μεταξύ των μαθητών με δραστηριότητες και παιχνίδια γνωριμίας, συνεργασίας, επικοινωνίας και εμπιστοσύνης.
Παράλληλα, θα υλοποιηθεί βιωματικό βιωματικό εργαστήριο για γονείς με τίτλο: «Όταν ο αφρός λησμονεί το βυθό…». Στόχος του εργαστηρίου θα είναι η διερεύνηση και η κατανόηση της επιθετικής συμπεριφοράς. Συντονίστρια του εργαστηρίου θα είναι η κα. Έφη Γεωργακοπούλου, ψυχολόγος, στέλεχος πρόληψης.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Ευρωπού και Αγίου Πέτρου, με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος των ομότιμων για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς στο σχολείο που υλοποιήθηκε την τρέχουσα σχολική χρονιά από τους μαθητές της Ε’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου