Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Οι στρατιωτικοί της κεντρικής Μακεδονίας τρέχουν στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο με τη «Μέλισσα»

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι φέτος μέλη της Ένωσης θα συμμετέχουν με την Ομάδα της «Μέλισσα», στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨.
Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας και όχι μόνο, να δηλώσουν συμμετοχή, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο του Ιδρύματος αλλά και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και μία σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ εκ των οποίων τα 5 ευρώ δίνονται στο φορέα που κάποιος θα επιλέξει να υποστηρίξει, και στην προκειμένη περίπτωση είναι η «Μέλισσα».

Επισυνάπτουμε φόρμα εγγραφών καθώς και την προκήρυξη του Μαραθωνίου και ευχόμαστε, σύντομα, να λάβουμε την αίτηση συμμετοχής σας!

Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και γα οποιαδήποτε διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. (espekm@espekm.gr) ή απευθείας στο τηλέφωνο της «Μέλισσα» (2310 341965).

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση,
Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. – ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑ/ Βασιλεία Μαύρου, Διευθύντρια

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.