Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης Γεωργαντά απ’ το Πολύκαστρο σε όλο το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με τελευταία κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Πολύκαστρο ολοκλήρωσε, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015, το πρόγραμμα περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπ. Βουλευτής του Νομού Γιώργος Γεωργαντάς.

Παρουσία πλήθους κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου ο κ. Γεωργαντάς έστειλε μήνυμα νίκης σε όλο το Νομό Κιλκίς πραγματοποιώντας μια μεστή και ουσιαστική ομιλία για την κυβερνητική πολιτική και παρουσιάζοντας παράλληλα τον απολογισμό έργων και παρεμβάσεων του στο Νομό.

Ανέλυσε τις δράσεις και τους στόχους της Κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο λαός οφείλει να ξέρει την αλήθεια και ότι μαγικά κουμπιά δεν υπάρχουν. «Δεν μπορεί να εμπιστευτεί ο λαός το μέλλον της Ελλάδας σε ένα κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, που λέει «ΝΑΙ» σε όλα και δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα όλα τα αιτήματα από όλες τις κοινωνικές ομάδες» είπε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους που επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κιλκισιώτη Υφυπουργού."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου