Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης Γεωργαντά απ’ το Πολύκαστρο σε όλο το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με τελευταία κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Πολύκαστρο ολοκλήρωσε, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015, το πρόγραμμα περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπ. Βουλευτής του Νομού Γιώργος Γεωργαντάς.

Παρουσία πλήθους κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου ο κ. Γεωργαντάς έστειλε μήνυμα νίκης σε όλο το Νομό Κιλκίς πραγματοποιώντας μια μεστή και ουσιαστική ομιλία για την κυβερνητική πολιτική και παρουσιάζοντας παράλληλα τον απολογισμό έργων και παρεμβάσεων του στο Νομό.

Ανέλυσε τις δράσεις και τους στόχους της Κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο λαός οφείλει να ξέρει την αλήθεια και ότι μαγικά κουμπιά δεν υπάρχουν. «Δεν μπορεί να εμπιστευτεί ο λαός το μέλλον της Ελλάδας σε ένα κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, που λέει «ΝΑΙ» σε όλα και δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα όλα τα αιτήματα από όλες τις κοινωνικές ομάδες» είπε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους που επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κιλκισιώτη Υφυπουργού."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.