Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ηχηρή την εμφάνιση του Παύλου Σιλβιστόπουλου σε όλο το νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς Παύλος Σιλβιστόπουλος, μια μέρα πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου, έκανε ηχηρή την εμφάνιση του σε όλο το νομό. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του από το Αξιοχώρι, επισκέφθηκε τον Άσπρο και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Επιλογές του Πολυκάστρου.
Στην συνέχεια επισκέφηκε την Αξιούπολη, επέστρεψε στο Κιλκίς και από κει ταξίδεψε στην περιοχή των Κρουσσίων. Τέρπυλλος, Ποντοκερασιά και Επτάλοφος ήταν τα χωριά όπου συζήτησε με τους κατοίκους και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν η όμορφη Τούμπα. Αργά το βράδυ συναντήθηκε με πολλούς φίλους του στην περιοχή και συζήτησαν θέματα που αφορούν την προεκλογική περίοδο. 

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα ευχήθηκαν όλοι να είναι το Ποτάμι τρίτο κόμμα στο νομό, καθώς φαίνεται να υπάρχει η ανάλογη δυναμική για το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Κιλκίς. Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Παύλος Σιλβιστόπουλος, τόνισε πως "με το Ποτάμι στο νομό θα δημιουργηθεί μια "Εθνική Ελλάδος", από νέους κ αξιόλογους ανθρώπους που θα βοηθήσουν το Κιλκίς να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.