Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή η επιστροφή Κιλτίδη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς

Σε κλοιό πολιτικών πιέσεων για να κατέλθει υποψήφιος στην περιφέρεια του Κιλκίς, που τον τίμησε πολλές φορές με την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Κιλτίδης.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα της Real News ότι δέχεται πρέσινγκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ.Κιλτίδης επιβεβαιώνει την κρούση αλλά αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς, όπως λέει, διαφωνεί ριζικά με τη στρατηγική επιλογή του Πάνου Καμμένου να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές και ζυμώσεις για την επιστροφή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον νομό Κιλκίς.

Όσοι τον ξέρουν καλά λένε ότι για να ενταχθεί ο πρώην υφυπουργός στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θέλει προηγουμένως να διασφαλίσει ότι στην προεκλογική ατζέντα του κόμματος θα μπει ως πρόταγμα ένα απτό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των αδύναμων ομάδων πληθυσμού που έχουν πληγεί από τις μνημονιακές πολιτκές των τελευταίων ετών.

Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενη κάθοδος του Κώστα Κιλτίδη με τη ΝΔ στο Κιλκίς θα είχε μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς θα άλλαζε τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς, εσωκομματικούς και ευρύτερους, στην περιοχή

http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου