Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Τα έψαλαν στον Περικλή

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς υποδέχτηκε  στο γραφείο του στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Συλλόγους και Φορείς όπου Φιλαρμονικές, μπάντες και χορωδίες τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και κεράστηκαν με διάφορα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τις Άγιες αυτές μέρες.

Ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έψαλαν: η φιλαρμονική του Δήμου κιλκίς, η φιλαρμονική της 71ης Ταξιαρχίας ’’ο Πόντος’’, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Μακεδόνες’’ Μυριοφύτου, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Τρύφων και οι Αργο-ναύτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Περικλής Κολότσιος αντάλλαξε τις θερμότερες ευχές με τους υπαλλήλους και προϊσταμένους Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. «Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, ευτυχία και δύναμη για τη συνέχεια. Να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου