Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας και Φιλανθρωπικό Γκαλά από το Kinesis ΚιλκίςΤο Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου καλεί όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, να παρευρεθούν σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως πέρσι έτσι και φέτος για δεύτερη συνεχή φορά μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) που θα φανούν χρήσιμα σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.


Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε κάποιος συνανθρώπους μας, θα μας γεμίσει χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

Υ.Γ. η/ο τυχερός της βραδιάς που θα πάρει το φλουρί, εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2015 θα κερδίσει και μία ετήσια V.I.P. συνδρομή στο γυμναστήριο αξίας 600,0€ (12 μήνες χρίση γυμναστηρίου με προσωπικό πρόγραμμα και συμβουλές διατροφής, 12 επισκέψεις Persona Training στο Power Plate, 12 επισκέψεις για αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας Vacu Fit Thermal Elegance Pro, 12 επισκέψεις Solarium και 12 επισκέψεις στην Sauna)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΕΥΕΞΙΑ
ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Με τιμή Μαυρογενίδης Παναγιώτης και Γιαννακίδης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου