Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Διάκριση και νέο ρεκόρ του Ιωακειμίδη του ΓΑΣ Κιλκίς στον τελικό του Ελληνικού Γκραν Πρι της Θήβας

Το δημοτικό στάδιο Θήβας φιλοξένησε και φέτος στις 23 Ιουλίου, τον τελικό του ελληνικού γκραν πρι στίβου «Χρήστος Βουδούρης». Τους αγώνες διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και το Γ.Σ.Πίνδαρο Θηβών.
Στον σημαντικό αυτό αγώνα στον οποίο μετείχαν οι περισσότεροι Ελληνες πρωταθλητές έλαβε μέρος, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και ο ο σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή αγωνιστική του χρονιά, πετυχαίνοντας νέα ατομική επίδοση στα 200 μ με 21''96.

Ο εικοσάχρονος αθλητής βελτίωσε με την καλύτερη ατομική του επίδοση στα 200 μ που ήταν 22''04 (είχε 21''93 από το γκραν πρι στίβου του Αργούς Οριστικού με ευνοϊκό άνεμο ) και κατέκτησε την 5η θέση τρέχοντας σε μία υψηλού επιπέδου κούρσα και έδειξε πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια να ανέβει ακόμη ψηλότερα την επόμενη χρονιά.

Ο Ιωακειμίδης αγωνίστηκε ακόμη και στην κούρσα των 100 μ , κατακτώντας την 6η θέση με 11''21 με τον ιδιαίτερα ισχυρό άνεμο (-3,3 μ/δ) να μην κάνει το “χατήρι” των αθλητών για καλές επιδόσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.