Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Συνάντηση Γεωργαντά με Ντινόπουλο για ζητήματα του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 1 Αυγούστου 2014 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του και αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Συγκεκριμένα, του ανέφερε ζητήματα σχετικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δύο Δήμων, καθώς είναι και οι δύο παραμεθόριοι με μεγάλους ορεινούς όγκους στα όρια τους.
Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής ετέθη από τον Βουλευτή και το ειδικό ζήτημα της αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές της Δημοτικής Ενότητας Μουριών λόγω της τελευταίας χαλαζόπτωσης. 

Ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε στον Υπουργό ότι λόγω των μεγάλων καταστροφών που προκλήθησαν η περιοχή κηρύχθηκε σε «κατάσταση» εκτάκτου ανάγκης και επείγει άμεσα να ενισχυθεί η προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Κιλκίς για την αποκατάσταση των υποδομών που κατά κύριο λόγο αφορούν τις αγροτικές καλλιέργειες.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι άμεσα το Υπουργείο θα ανταποκριθεί μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του στο επείγον και δίκαιο αυτό αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.