Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Με το ζόρι Γιατρός» του Μολιέρου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς παρουσιάζουν την παράσταση «Με το ζόρι Γιατρός» του Μολιέρου, από την Εταιρία Θεάτρου «Μαίωτρον» την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

ΤΟ ΕΡΓΟ:


«ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΡΟΣ»
“O Σγαναρέλος, ξυλοκόπος , μέθυσος , γνωστός τεμπέλης μα και καταφερτζής, γίνετε θύμα της πλεκτάνης που του σκαρώνει η γυναίκα του ,η οποία θέλει να τον εκδικηθεί για όσα βάσανα τραβάει κοντά του. Έτσι θα βρεθεί στο σπίτι του Γερόντιου, να παριστάνει τον γιατρό , ειδικότητα που αποκτά με το ζόρι εκεί θα εκμεταλλευτεί την αμάθεια και την μεγαλομανία του οικοδεσπότη του και φυσικά θα θριαμβεύσει .

Μια καθαρόαιμη κωμωδία του δεξιοτέχνη Μολιέρου, που από ότι φαίνεται είναι επίκαιρος μέχρι και σήμερα .¨

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ. Σταύρος Παρχαρίδης

ΣΚΗΝΙΚΑ –ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ. Μαρία Παππατζέλου

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νίκος Ζώκας , Αχιλλέας Δημητριάδης. Κική Σπύρου, Μαρία Ιωαννίδου , Σταύρος Παρχαρίδης , Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Αλεξία Ξυγαλά, Νίκολας Ζούρλας, Φαίη Δαμινού, Αντώνης Χαλιάσος.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.