Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δεσμεύσεις και εξαγγελίες Συμεωνίδου για τον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Παιονία εν δράσει"
Δυο σημαντικά έργα για την Ιστορική Πρωτεύουσα του Δήμου Παιονίας, τη Γουμένισσα, εξήγγειλε η υποψήφια δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου, σε ομιλία της στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας.

«Ίσως σχολιαστεί και ειπωθεί, τόνισε η κ. Συμεωνίδου, ότι είναι υπερβολικό να ανακοινώνεις δύο φορές την κάθοδο σου στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, μιας και την προηγούμενη Κυριακή αυτό έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Αλλά θεώρησα ΤΙΜΗ και υποχρέωσή μου να το πράξω και από ΕΔΩ, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, τη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.

Αναφερόμενη στη Γουμένισσα και στις προτεραιότητές της ως νέα δημοτική αρχή, η κ. Συμεωνίδου δεσμεύτηκε για δυο μεγάλα έργα:

«Εντάσσουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα, και σε συνεργασία με την Μητρόπολή μας, την μετατροπή του Κέντρου Νεότητας Γουμένισσας σε σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς και την αναπαλαίωση του παλιού Δημαρχείου και τη μετατροπή του σε Κέντρο Πολλαπλών Πολιτιστικών Χρήσεων».

Τα δυο αυτά έργα θα καλύψουν τις ανάγκες των φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Γουμένισσας, αλλά θα μπορούν να στηρίξουν και ως σύγχρονη υποδομή την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, ενισχύοντας τον Μοναστηριακό και φυσιολατρικό τουρισμό με δράσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια.

Εξ άλλου, όπως τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, η ενίσχυση του αγροτουρισμού σε όλο τον ορεινό όγκο του Πάικου αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, κάτι που θα συνδυαστεί και με τη δημιουργία Δημοπρατηρίου για τοπικές παραγωγές, όπως πατάτα, κάστανο, σταφύλια κτλ., προς όφελος και των κατοίκων και των επισκεπτών.

Η κ. Συμεωνίδου δεσμεύθηκε και πάλι πως η νέα δημοτική αρχή θα εξετάσει τον προφανή κοινωνικό χαρακτήρα της Δ.Ε.Υ.Α. από μηδενική βάση. «Στόχος θα είναι να παρέχει στους δημότες μας ποιοτικό και φθηνό νερό. Εάν τα συμφέροντα των δημοτών δεν εξυπηρετούνται δεν θα διστάσουμε να προβούμε ακόμη και στην κατάργηση της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.