Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Οργανισμού Αθλητισμού , Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς

Το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου γιόρτασαν η Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς μαζί με τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.
Η παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ''Θέατρο'' και περιελάμβανε όλα όσα ένα παιδί μπορεί να επιθυμήσει: χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια συντροφιά με τον Αϊ – Βασίλη και το Μίκυ Μάους, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζαχαρωτές λιχουδιές και αναψυκτικά.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Αικατερίνη – Ζιούτα – Γιαννακούλα ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστίες απηύθυνε στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς ενώ ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια διαδέχθηκε στη συνέχεια η παράσταση κουκλοθεάτρου ''Χριστούγεννα στο δάσος'',που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργία Λιλίτσα και Παρασκευή Παναγιωτίδου, την οποία παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον γονείς και παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Σερασκέρης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Μαρία Μωϋσίδου η ειδική σύμβουλος του Οργανισμού που παρέχει σ' αυτόν εθελοντικά τις υπηρεσίες της Ντίνα Μούρτζιου, η εκπαιδευτικός και επίσης εθελόντρια στον Οργανισμό Βούλα Γεωργιάδου, η προϊσταμένη των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών Αικατερίνη Λουϊζάκη.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αθλητισμού , Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Κιλκισιώτη επιχειρηματία Νίκο Τερζενίδη με την ευγενική χορηγία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.