Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Στόχος μας η Αυτοδυναμία» είπε η Αγαθοπούλου στο Ράδιο Επιλογές

«Οι εκλογές αυτές θα πρέπει να δώσουν αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας μας και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε απρόσκοπτα το πρόγραμμα ανακούφισης της κοινωνίας».
Αυτό υπογράμμισε σε συνέντευξη της στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, διευκρινίζοντας ότι το κόμμα της θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση τις μετεκλογικές συνεργασίες σε προγραμματική βάση.
Αναφερόμενη στις πρώτες προεκλογικές διεργασίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, όπως και οι υπόλοιποι συνδυασμοί σ` όλη τη χώρα, θα διέπεται από μια φιλοσοφία ανοίγματος στην κοινωνία, με υποψηφιότητες που δεν θα περιορίζονται στα οργανωτικά όρια του κόμματος.

«Θα υπάρχουν και υποψήφιοι που δεν είναι μέλη του κόμματος», είπε, προσθέτοντας ότι η σύνοδος της ΚΕ την ερχόμενη Παρασκευή και οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος το Σαββατοκύριακο θα καταλήξουν στην έγκριση των συνδυασμών, καθώς και του κυβερνητικού προγράμματος.

«Αμέσως μετά θα ξεκινήσει σε έντονους ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος», κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει αξιοπρέπεια και χαμόγελο, να είναι μια χρονιά αγωνιστική διεκδικώντας αυτά που πραγματικά μας αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.