Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Λαμία: 47χρονος παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έπαιρνε χρήματα από ηλικιωμένους

Συνελήφθη, προχθές (01-11-2014) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.
Ειδικότερα, προχθές το πρωί ο δράστης, με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η., εξαπάτησε 86χρονη ημεδαπή και κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ, προκειμένου να προβεί σε υποτιθέμενη επιδιόρθωση βλάβης του μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας της.

Επιπλέον μεσημβρινές ώρες της προχθεσινής ημέρας, ο 47χρονος αποπειράθηκε, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, να αποσπάσει χρηματικό ποσό από 77χρονη ημεδαπή, πλην όμως οι προθέσεις του έγιναν αντιληπτές από την ηλικιωμένη και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντόπισαν και προσήγαγαν προχθές το απόγευμα τον 47χρονο και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στις ανωτέρω περιπτώσεις και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι την 29-10-2014, ο 47χρονος κατάφερε να εξαπατήσει 80χρονο ημεδαπό και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ως προϊόν απάτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.