Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Άρχισαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Παιονίας και στα Πολιτιστικά τμήματα

Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Παιονίας, και στα Πολιτιστικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας, για το διδακτικό έτος 2014-2015. 
Στόχος και σκοπός του Ωδείου είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές και σπουδαστές του να δημιουργήσουν στόχους, να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους μέσα από την συμμετοχή τους σε συναυλίες και σύνολα, να παρέχει επαγγελματική ολοκλήρωση και να συνεισφέρει στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Στο Ωδείο η μουσική εκπαίδευση αρχίζει από την προσχολική ηλικία με τα τμήματα της Μουσικής Προπαιδείας και στη συνέχεια προσφέρονται οι επιλογές σπουδών σε κλασσικά και παραδοσιακά όργανα και ανώτερα θεωρητικά.

Λειτουργούν τα τμήματα

· Πιάνο

· Κλασσική – Ηλεκτρική κιθάρα

· Βιολί

· Μπουζούκι

· Κρουστά & Drums

· Ανώτερα Θεωρητικά (Ειδικό Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας, Σύνθεσης)

· Τμήμα Προετοιμασίας για Μουσικολογία

· Παιδική Χορωδία & Χορωδία Ενηλίκων

· Φιλαρμονική

· Ορχήστρα Νέων

Στα Πολιτιστικά τμήματα λειτουργούν μπαλέτο-σύγχρονος χορός, μοντέρνος χορός και ζωγραφική.

Εγγραφές και πληροφορίες στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου ( Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου), καθημερινά 5μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23430 20353

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.