Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λ. Γρηγοράκος στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Νομού μας για να έχει άμεση αντίληψη της κατάστασής τους. Προηγήθηκε επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκισίου, μετά δε την επίσκεψη στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας επισκέφθηκε και τον οικείο Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο.

Η εδώ παρουσία του Υπουργού σηματοδότησε νέο ξεκίνημα για το Νοσοκομείο Γουμένισσας – ΚΥ. Υποσχέθηκε άμεσες λύσεις για τις ειδικότητες παιδιάτρου, καρδιολόγου, ορθοπεδικού και δρομολόγησε τοποθέτηση αναισθησιολόγου. Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο εξέφρασε τη βούληση της Κυβέρνησης, και ειδικότερα του Υπουργείου του, για τη συνέχιση της λειτουργίας των δομών υγείας του τόπου μας. Διαπίστωσε, πως το Νοσοκομείο Γουμένισσας παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας στον ακριτικό Δήμο μας, και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Φαίνεται να δικαιώνονται οι προσπάθειες που κατέβαλαν θεσμικοί φορείς και πρόσωπα του Νομού μας για να αναδειχθούν τα προβλήματα στον τομέα υγείας της περιοχής μας και να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στον αγώνα συνέβαλαν ο Δήμαρχος Παιονίας, ο Διοικητής και ο αναπληρωτής Διοικητής του ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τ. βουλευτής Γ. Φραγγίδης, το Σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, το επιστημονικό του συμβούλιο, γιατροί, σύλλογοι, φορείς και οι Νομαρχιακές Επιτροπές κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .

Ιδιαίτερα υπογραμμίζεται η παρέμβαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης κκ Δημητρίου και του βουλευτή Γ. Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υγείας κ Βορίδη. Ο βουλευτής ανέδειξε το θέμα και στη Βουλή.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χ. Γκουντενούδης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ι. Αλίρης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη θετική εξέλιξη των θεμάτων που προαναφέρθηκαν και ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και βοήθησαν στον σχετικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου