Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του ΓΑΣΚ στα “Κωνσταντινίδεια” της Νάουσας - Χρυσά μετάλλια για Α. Νάνο & Φ. Αβράμογλου

Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας διοργάνωσαν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου τα "Κωνσταντινίδεια 2014", με τη συμμετοχή περισσότερων από τριακοσίων αθλητών από την Β. Ελλάδα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και ήταν ενταγμένοι στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ, αφού αποτέλεσαν αγώνα αξιολόγησης για την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β'.

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και φέτος στους αγώνες με ομάδα δεκαπέντε αθλητών και αθλητριών κυρίως των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής και πέτυχε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με την κατάκτηση δύο χρυσών και δύο χάλκινων μεταλλίων , αλλά και οκτώ θέσεων στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους.

Ο δεκατριάχρονος Ανέστης Νάνος , μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ήταν ο χρυσός νικητής στα 60 μ των ΠΠ-Β με χρόνο 7''72 , ενώ η δωδεκάχρονη Φανή Αβράμογλου , ασυναγώνιστη για ακόμη μια φορά, ήταν η πρωταγωνίστρια και νικήτρια στα 1000 μ ΠΚ-Β με 3'24''0. Το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ Παίδων κατέκτησε ο Παύλος Παπαδόπουλος, με το αρκετά καλό για την εποχή 11''73 , ενώ στην τρίτη θέση στα 1000 μ ΠΠ_Β' τερμάτισε με πολύ καλή εμφάνιση και ο Δημήτρης Καραμανίδης με 3'28''0.

Την 4η θέση στα 100 μ Παίδων με 11''78 κατέκτησε ο Παναγιώτης Μουτσουρίδης και στην ίδια θέση 4η τερμάτισε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 μ ΠΠ-Α με τους Δ. Καραμανίδη , Ν. Καπέτη, Αν. Νάνο και Π. Μουτσουρίδη με επίδοση 42''14. Την 5η θέση στα αγωνίσματά τους κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Αλερού με 8''42 στα 60 μ ΠΠ Β', η Μέλη Γεωργιάδου με 4,49 μ στο μήκος ΠΚ-Β', την 6η ο Νίκος Καπέτης στα 300 μ ΠΠ-Α' με 43''20, η Στέλλα Παρασκευά στα 1000 μ ΠΚ-Β με επίδοση 3'43''0 , την 7η η Ελένη Κωνσταντινίδου στη Σφαιροβολία Κορασίδων με 9, 56 μ , την 8η ο Δημήτρης Βογιατζής (που επέστρεψε στους αγώνες μετά από απουσία δύο ετών) στο μήκος Ανδρών με 5, 42 και η Στέλλα Παρασκευά στα 50 μ ΠΚ-Μίνι με 7''89.

Πολύ καλές εμφανίσεις ωστόσο πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν στη Νάουσα . Συγκεκριμένα στα 50 μ Κοριτσιών Μίνι η Ελπίδα Αλερού (12η) με 7''93, η Βασιλική Καραμανίδου (31η) με 8''40 και η Άννυ Αλερού (49η) με 8''93, στα 150 μ ΠΚ_Β η Μέλη Γεωργιάδου (13η) με 22''50 , στο μήκος Γυναικών η Ελένη Κωνσταντινίδου (10η) και η Κατερίνα Ράδη (11η) και στα 50 μ ΠΠ_Μίνι ο Σταμάτης Παρασκευάς (29ος) με 9''0 .

Την αποστολή του ΓΑΣΚ συνόδεψαν στην Νάουσα οι έφοροι Στίβου του ΓΑΣΚ Αναστάσιος Βογιατζής και Κυριάκος Αβράμογλου, οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Νάντια Μπουρλούκα αλλά και αρκετοί γονείς & συγγενείς των αθλητών που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη κερκίδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.