Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρα με νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας, επί του Ποντιακού Ν. Σάντας με 1-0 στο γήπεδο της Ευκαρπίας.
Ο Αλέξανδρος είχε σε ολόκληρο το παιχνίδι την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά το άγχος της πρεμιέρας τον ανάγκασε πολλές φορές να είναι νευρικός και άστοχος στην τελική προσπάθεια. Έτσι μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ,δύο δοκάρια και ένα κακώς ακυρωθέν γκολ του Ντουντούκη έκλεισε το ημίχρονο με το στείρο 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και αφού περιόρισε την Σάντα σε κάποιες αντεπιθέσεις άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο γκολ του Ιωαννίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο γάμα της αντιπάλου εστίας. 

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βασιλειάδης Κώστας και η Σάντα ανέβασε την απόδοσή της για την ισοφάριση αλλά τόσο η άμυνα όσο και τερματοφύλακας του Αλέξανδρου Τριανταφύλλου Αστέρης δεν το επέτρεψαν.

Ο Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο τέλος με δύο καλές ευκαιρίες του Ντουντούκη και μια του Νίκου Βασιλειάδη αλλά αστόχησαν. Η ομάδα μένει μόνο στο θετικό αποτέλεσμα της πάντα επικίνδυνης πρεμιέρας και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Καμπάνη εκτός έδρας το άλλο Σάββατο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.