Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον φόρο ΕΝΦΙΑ"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίε
Mέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με τη συμμετοχή και της βουλευτή του νομού Ειρήνης Αγαθοπούλου, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας διαμαρτυρία κατά του ΕΝΦΙΑ, μπροστά στην Εφορία και σε τράπεζες της πόλης του Κιλκίς.
Με πανό και συνθήματα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη δική τους συμβολή στο κίνημα που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα απέναντι στο πιο άδικο, ταξικά μεροληπτικό και αντισυνταγματικό φορολογικό μέτρο.

Η βουλευτής δήλωσε σχετικά: «Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί το ενοίκιο στο σπίτι που αποκτήσαμε με κόπο και θυσία και πολλοί από μας ακόμα το χρωστούν στην τράπεζα, αποτελεί το ενοίκιο στο χωράφι που καλλιεργούμε για να κερδίσουμε τα προς το ζην. Βάζουν χέρι ακόμα και στην πρώτη κατοικία, δε λαμβάνουν υπόψη το εισόδημα του πολίτη, δεν υπάρχει αφορολόγητο όριο. Το αντίθετο μάλιστα. Ευνοημένοι είναι οι κάτοχοι πολύ μεγάλης περιουσίας και στο στόχαστρο βρίσκονται οι μικροί και οι μικρομεσαίοι. Αυτός ο φόρος δε διορθώνεται, μόνο καταργείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταργήσει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.