Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία ΝΟΔΕ Κιλκίς στο επετειακό συνέδριο της ΝΔ στη Χαλκιδική

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Το Σάββατο 27-9-2014 πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής η επετειακή εκδήλωση στο χώρο όπου τελέστηκε το πρώτο συνέδριο της παράταξης το 1979. Αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις οι οποίες εκτός από μνήμες και ιστορικό περιεχόμενο είχαν και έντονο τον προβληματισμό για την πορεία του κόμματος και την αναγέννηση της κεντροδεξιάς παράταξης, γεγονός που εκφράστηκε από τα χείλη του Προέδρου του κόμματος και πρωθυπούργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εμφατικά αναφέρθηκε στον τρισυπόστατο " πολιτικό, κοινωνικό και πατριωτικό χαρακτήρα της παράταξης" ενω στο ίδιο μήκος κύματος με προσανατολισμό την ενότητα κυμάνθηκαν και οι εισηγήσεις κορυφαίων στελεχών της παράταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.