Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών νομού Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς - ΟΓΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, απευθύνεται στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και τις καλεί να υψώσουν τείχος απέναντι στο φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης και στην προσπάθεια νομιμοποίησης της "ναρκοκουλτούρας". Να γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική της ΕΕ και των δυνάμεων που τη στηρίζουν, που συντηρούν και αξιοποιούν τα ναρκωτικά ως εργαλείο χειραγώγησης και καθυπόταξης της νεολαίας.

Η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις είναι αγώνας για τη ζωή που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Είναι πάλη ενάντια στη διαχείριση της σήψης της σημερινής κοινωνίας και στα φαινόμενα παθογένειας που αυτή γεννά και αναπαράγει. Είναι απόρριψη της λογικής του "μικρότερου κακού", των υποκατάστατων, του διαχωρισμού "σκληρών" και "μαλακών" ναρκωτικών.

Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ καταδικάζουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των δομών πρόληψης και των "στεγνών" προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Απορρίπτουν κάθε ανάμειξη επιχειρήσεων και ΜΚΟ στον τομέα αυτό. Παλεύουν για τη δημιουργία Δημόσιου Φορέα για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.