Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Συνέντευξη τύπου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς

Υπογράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίουκαι ώρα 17:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με επικείμενη εκδήλωση που οργανώνει στο Κιλκίς με την ευκαιρία της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του Μουντιάλ και που σκοπό έχει να αναδείξει την «άλλη Βραζιλία», τη Βραζιλία που δεν προβάλλεται στα ΜΜΕ, εκείνη της φτώχειας και των μαζικών διαδηλώσεων, της βίας και της καταστολής.
Ταυτόχρονα, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συνδέσει το θέμα αυτό και με την παντελή εγκατάλειψη από την Πολιτεία του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού στο Κιλκίς και σε όλη την Περιφέρεια της χώρας. Θα το επιδιώξει εντάσσοντας στην εκδήλωση, με παρουσία και λόγο, μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, που είναι το σωματείο στο οποίο ανήκουν τα 3 παιδιά εκείνα που πριν μερικούς μήνες πέτυχαν μια παγκόσμια διάκριση στο στίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.