Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ομιλίες και επισκέψεις Γκουντενούδη στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Με επισκέψεις και ομιλίες στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Παιονίας συνέχισε το πρόγραμμα των περιοδειών του το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκε τη Σιταριά, τον Λιμνότοπο και τη Νέα Καβάλα και μίλησε στους κατοίκους για την αυτοδιοικητική πρόταση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ ενώ στη συνέχεια ο κ. Γκουντενούδης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Εμείς δεν τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια» ούτε λέμε ψέματα. Εμείς έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, εφικτό στην εφαρμογή του και διαθέτουμε εμπερία και γνώσεις για να κάνουμε βήματα εμπρός» τόνισε μεταξύ των άλλων ο επικεφαλής της «Παιονίας Ισχυρής».

Το ίδιο βράδυ παρέστη στην εκδήλωση «Αυγοτσούγκρισμα» του Συλλόγου Ποντίων και Περιχώρων Πολυκάστρου «οι Ακρίτες» καθώς και στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάρπης.

Την Κυριακή το πρωί καλοσώρισε στο Δημαρχείο της Παιονίας τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και παρέστη στις εκδηλώσεις της 96ης Επετείου της μάχης του Σκρά στον ομώνυμο οικισμό. Ακολούθως επισκέφθηκε το γραφικό οικισμό των Λιβαδίων και συνομίλησε με τους κατοίκους του οικισμού.

Το απόγευμα της Κυριακής περιόδευσε στα χωριά του Αξιοχωρίου και του Άσπρου. Η δυναμική συμμετοχή των δημοτών κατέδειξε για άλλη μια φορά τη μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει ο κ. Γκουντενούδης και οι υποψήφιοι της Δημοτικής του παράταξης. Στο Αξιοχώρι ανέλυσε με απλότητα τις προτάσεις του Συνδυασμού που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων (Βρύση του Αία), δημιουργία φυτωρίου για την απασχόληση των νέων και ενηλίκων και έμφαση στον πολιτισμό ώστε να αποκτήσει το κάθε χωριό ένα πολιτιστικό σημείο αναφοράς.

Στον Άσπρο, παρουσία πλήθους δημοτών, ο κ. Γκουντενούδης τόνισε ότι πρόβλημα του νερού και της μείωσης των τελών δεν λύνεται με λαϊκισμό αλλά με τόλμη, συνεργασία και αποφασιστικότητα ενώ για το πρόβλημα με τη συγκοινωνία δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.