Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μανουσαρίδης: "Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τονικίδης στα μέλη του Επιμελητηρίου"

Αντώνης Μανουσαρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος – 7Πολις’’

Οφείλω μια απάντηση στο λιβελογράφημα της ‘’Πρώτης Σελίδας’’ που αναφέρεται εναντίον μου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της ‘’εκτελεστικής δημοσιογραφίας’’ δηλ. της ηθικής εξόντωσης όσων είναι δυσβάστακτα ενοχλητικοί ή δεν αρέσουν στο δουλοπρεπές σύστημα του Παύλου Τονικίδη.

Να με συγχωρεί η μεγαλειότητά του που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά δεν έγινε σκόπιμα. Με απορρόφησαν οι προεκλογικές δραστηριότητες.

Επί της ουσίας:

- Ο υποψήφιος Δήμαρχος των υποτιθέμενων Αξιών κρατά μια νεκρική σιγή επί των ζητημάτων που έθεσα.Θυμίζω ότι δεν απαντά – γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει γι’ αυτό καμια πειστική απάντηση – πόσες επιχειρήσεις έχουν ανοίξει μέσα στη δωδεκαετία που είναι Πρόεδρος στο Επιμελητήριο με ενθάρρυνση και πίεση του ιδίου. Η απάντηση είναι απλή. ΚΑΜΙΑ.

-Άλλο γνώρισμα της θρασυδειλίας του είναι δεν είχε τη στοιχειώδη λεβεντιά να παραιτηθεί από την Προεδρία του Επιμελητηρίου αλλά αντιθέτως το μετέτρεψε σε προεκλογικό του κέντρο. Για τέτοια αξιοσύνη μιλάμε! Άξιος ο επικεφαλής των Αξιών, που έντρομος από τη βέβαιη εκλογική του συντριβή, κρατά τη θεσούλα του γιατί από εκεί βγαίνει ο επιούσιος, από το θεσμοποιημένο από τον ίδιο μισθό!

- Τον προκαλώ δημόσια να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του Επιμελητηρίου για τις πλούσιες χορηγίες που κάνει – η κατάσταση του 2013 είναι ενδεικτική – με τα δικά τους χρήματα. Όταν δεκάδες μέλη του ΕΒΕ Κιλκίς διαγράφονται επειδή δε μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πως ο Τονικίδης σκορπά απλόχερα χορηγίες από το ταμείο; Ελέγχονται από κάπου όλες αυτές οι γενναιόδωρες κατά τα λοιπά δαπάνες ή εξυπηρετούν αποκλειστικά το τμήμα των προσωπικών δημοσίων σχέσεων του Τονικίδη;

-Τέλος, τον προκαλώ δημόσια να βγει και να πει στους Κιλκισιώτες αν έχει ελεγχθεί για τα οικονομικά του στον Τειρεσία. Οι άνθρωποι που θέλουν να διοικήσουν το Δήμο, πρέπει να έχουν προηγουμένως διοικήσει με επιτυχία το σπίτι και την επιχείρησή τους. Ειδάλλως δημιουργούνται άλλοι συνειρμοί που είναι και πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Υ.Γ. Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι γιατί αδικείτε τις γνώσεις μου με τη γνωστή βιτριολική σας ειρωνεία. Από την άλλη όμως χαίρομαι γιατί είμαι προσγειωμένος σε τούτη τη γη. Τουλάχιστον στο βιογραφικό μου έχω τη σοφία να μην παρουσιάζω ανύπαρκτα προσόντα γιατί δεν αντέχω την κοροϊδία. Άλλοι πάλι όταν τους φτύνουν λένε ότι βρέχει. Εξαρτάται από τον τρόπο που βλέπει κανείς τα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.