Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

1ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον 10ο γύρο Νέας Σμύρνης

Με τη συμμετοχή 774 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/5 στη Νέα Σμύρνη ο 10ος γύρος της πόλης με μεγάλη επιτυχία. Τα 7,5 χμ. της διαδρομής αποτελούνταν από αρκετές ανηφόρες κάτι που έκανε τον αγώνα αρκετά δύσκολο για τους δρομείς ενώ από την άλλη ο καιρός ήταν καλός και οι χρόνοι που σημειώθηκαν ήταν αρκετά καλοί.
Ανάμεσα στους αθλητές που βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης ήταν και ο πρωταθλητής του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Ο καλύτερος Κιλκισιώτης δρομέας κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση αρκετά άνετα, χωρίς να πιεστεί, αφού ο δεύτερος αθλητής τερμάτισε ενάμιση λεπτό μετά την άφιξη του Παπαδόπουλου που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 24:24.28. 

Συνεχίστηκε με αυτόν τον τρόπο το Σαββατοκύριακο επιτυχιών για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ μετά τις διακρίσεις στο διασυλλόγικο Ανδρών και Γυναικών που προηγήθηκε το Σάββατο.

Έτσι και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος φαίνεται έτοιμος για να προσθέσει άλλη μία διάκριση για τον ίδιο και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του «Αίαντα», στο πανελλήνιο πρωταθλημα 10000μ. που θα γίνει το Σάββατο 17 Μαΐου στα Μέγαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.