Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Παραστατίδης: "Τιμή για την Ελλάδα η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, για την Προεδρία της Κομισιόν"

Υπογράφει ο Θ. Παραστατίδης
Ανεξ. βουλευτής ν. Κιλκίς (Μέλος του πολιτικού φορέα "Η Κοινωνία Πρώτα)
Για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά, Έλληνας πολιτικός διεκδικεί την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενόψει των επερχόμενων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, για την Προεδρία της Κομισιόν, προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, όχι μόνο για την Ελλάδα, άλλα και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Θεωρώ, πως έτσι δίνεται η δυνατότητα, αλλά και η ελπίδα για την δημιουργία μιας Ευρώπης των λαών και όχι των τραπεζιτών και των πολυεθνικών, μιας Ευρώπη της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών μελών.

Είναι τιμή για την χώρα μας και τους Έλληνες πολίτες η επιλογή αυτή. Εξ αυτού του γεγονότος πιστεύω πως κάθε Έλληνας πολίτης, ασχέτως τον πολιτικών και κομματικών του πεποιθήσεων, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα.

Σε περίπτωση επικράτησης των συντηρητικών και φιλελεύθερων δυνάμεων, θα έχουμε την συνέχεια της πολιτικής λιτότητας, την αύξηση της ανεργίας και των κοινωνιών αντιθέσεων και την περεταίρω φτωχοποίηση μεγάλου αριθμού κοινωνικών στρωμάτων και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου