Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σόνια: "Για την εδραίωση μιας νέας εποχής ανάπτυξης και προκοπής της Παιονίας"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Το μήνυμα της επερχόμενης νίκης που θα σημάνει μια νέα εποχή για το Δήμο Παιονίας τόσο με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όσο και με την απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας προς όφελος όλων στέλνει αλλά και εισπράττει από τους δημότες η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου –Νούλα στις καθημερινές επισκέψεις και ομιλίες της στους κατοίκους των χωριών της Παιονίας.

Η προεκλογική εκστρατεία της κ. Συμεωνίδου κορυφώνεται με κυρίαρχα στοιχεία την ευρεία αποδοχή των προγραμματικών της εξαγγελιών, αλλά και τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στο διάλογο που κάνει μαζί τους.

Την Πέμπτη 8 Μαίου η κ. Συμεωνίδου επισκέφθηκε του κατοίκους σε Ευζώνους, Μικρόδασος και Πευκόδασος όπου ανέπτυξε το ιδιαίτ6ερο πρόγραμμά της και τις προτάσεις της σε επιμέρους θέματα που απασχολούν τους δημότες ανά οικισμό.

Την Παρασκευή 9 Μαίου η επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕ συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου Τριτέκνων, συζήτησε μαζί τους για τα ιδιαίτερα προβλήματα και αιτήματα των τριτέκνων και παρουσίασε τις βασικές πτυχές του κοινωνικού προγράμματός της όπου κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί η ενίσχυση της οικογένειας και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Το απόγευμα της Παρασκευής η κ. Συμεωνίδου επισκέφθηκε και μίλησε σε μαζικές συγκεντρώσεις στο Αξιοχώρι και τον Άσπρο.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίσκεψή της στον Άγιο Πέτρο, το Σάββατο10 Μαίου. Συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού η κ. Συμεωνίδου πραγματοποίησε μια από τις κεντρικές της ομιλίες στο σημαντικό και παραγωγικό χωριό του κάμπου της Παιονίας επικεντρώνοντας στα θέματα ενίσχυσης των υποδομών ανάπτυξης για την αύξηση της παραγωγής και του εισοδήματος.

Ταυτόχρονα η κ. Συμεωνίδου αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα υποδομών του Αγίου Πέτρου παρουσιάζοντας τις επί μέρους προτάσεις της του συνδυασμού.

«Είμαστε μαζί με τον δημότη, από εσάς αντλούμε τη δύναμή μας και σε εσάς και μόνο λογοδοτούμε. Δεν θα επιτρέψουμε η δύναμη των πολιτών, η δική σας φωνή και η δική σας ανάγκη να χρησιμοποιείται από επαγγελματίες πολιτικούς που χτίζουν καριέρες στις πλάτες σας» τόνισε η κ. Συμεωνίδου και προσκάλεσε όλους να συμβάλλουν στην εδραίωση μιας νέας εποχής ανάπτυξης και προκοπής της Παιονίας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.