Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Αλλάζουμε τη γειτονιά μας


Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο παρκάκι στην Υψηλάντου την Κυριακή 11 Μαΐου. Η εθελοντική ομάδα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. συγκεντρώθηκε για δεύτερη φορά στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης και αναμόρφωσε την παιδική χαρά επί της Υψηλάντου.
Οι εργασίες που έγιναν στο παρκάκι ήταν οι εξής :

-   Καθαρισμός από σκουπίδια.

-   Βάψιμο και αναμόρφωση στα παγκάκια που υπήρχαν εντός του πάρκου.

-   Βάψιμο και αναμόρφωση των ξύλινων κάδων απορριμμάτων.

-   Βάψιμο και βελτίωση των εγκαταστάσεων της παιδικής χαράς οι οποίες είχαν υποστεί φθορές από γκράφιτι.

-   Δημιουργία του παιχνιδιού «κουτσό» στο δάπεδο του πάρκου.

Ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Θέλουμε μέσω δραστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων σε περιοχές που έχουν ανάγκη από ανανέωση, να προβάλουμε την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία σε περιβαλλοντικά και εθελοντικά θέματα. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής μας προσφέροντας μια πολύχρωμη νότα στα πάρκα όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδιά. Έτσι δείχνουμε ότι οι δημότες πρέπει να έχουν μια σχέση ανάδρασης με την δημοτική αρχή.

Τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν πολύ τον υποψήφιο σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς κ. Γεωργιάδη Φώτη για την συνολική βοήθεια του στη δράση, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς Λαπατίνα Παναγιώτη για την παρουσία του, καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο καθαριότητας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, κ. Μανουσαρίδη Αντώνη που μας παραχώρησε χρώματα και εργαλεία για να φέρουμε εις πέρας τη δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου