Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Επείγουσα έκκληση για στήριξη των πλημμυροπαθών της Σερβίας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Τμήμα Κιλκίς, απευθύνει έκκληση στο κοινό για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Σερβίας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για βιβλική καταστροφή που έπληξε την περιοχή και ξεπερνά σε ζημίες την τελευταία θεομηνία που σημειώθηκε πριν από 120 χρόνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Τμήμα Κιλκίς, καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Σερβία, να προσφέρουν τη βοήθειά τους στα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης:

Στρώματα, ρουχισμό για ύπνο, αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια, πάνες για μωρά αλλά και ηλικιωμένους, κάλτσες, εσώρουχα, φακούς, μπαταρίες για φακούς, είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, υγρά μαντηλάκια, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες), γαλότσες, νερό, κουβέρτες, αντισηπτικά, ιατρικό εξοπλισμό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, πάνες, παιδικές τροφές, γάλα σε σκόνη και κονσέρβες, απολυμαντικά, ρούχα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει από τις 22 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2014 και θα γίνεται για τις καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00΄ -14:00΄ στο γραφείο του Ε.Ε.Σ. (Ελ. Βενιζέλου 2)

Η πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα έχει ανοίξει λογαριασμό στην

ALPHABANK
Αριθμός λογαριασμού : 112 00 2002 021470
IBAN: GR43 0140 1120 1120 0200 2021 470
για όσους επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες
Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κλκίς
Τηλ 23410 70146

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.