Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"Ενόψει της Β' Κυριακής και Ευρωεκλογών, γρηγορείτε!"

Υπογράφει η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
"Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απέδειξε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στην φάση της πρώτης ΚΥΡΙΑΚΗΣ το πόσο ισχυρή παραμένει στην συνείδηση του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη τόσο σε ΕΘΝΙΚΟ όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Δεν είναι τυχαίο ότι στον νομό μας οι πολίτες προερχόμενοι από διαφόρους πολιτικούς χώρους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους επιλέγοντας με συντριπτικά ποσοστά στελέχη αυτής της παράταξης, που ηγούνταν αντίστοιχων συνδυασμών.
Και μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην είναι κομματικές εκλογές ,όμως όπως συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση εξάγονται εξ αυτής και πολιτικά συμπεράσματα.

Και το σαφές συμπέρασμα και μήνυμα στον νομό μας από την πρώτη ΚΥΡΙΑΚΗ των εκλογών είναι ότι οι πολίτες του θα εμπιστευθούν την πορεία τους για την προσεχή πενταετία σε πρόσωπα με φιλελεύθερες απόψεις και επιλογές.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα πράξουν και την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ επικυρώνοντας επί της ουσίας το μήνυμα πού απέστειλαν την πρώτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και διευρύνοντας το με την ψήφο τους στην Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες κρίσιμες για την χώρα ευρωεκλογές , διότι καλά τα παχιά τα λόγια και οι υποσχέσεις ,όμως υπάρχει και το πεδίο της εφαρμοσμένης πολιτικής, όπου εκεί υπάρχουν σοβαρά ελλείμματα από ορισμένες πολιτικές δυνάμεις.

Κάτι το οποίο να ήσαστε βέβαιοι ότι θα αναδειχθεί ξεκάθαρα μέσα στην προσεχή πενταετία στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες τέτοιες δυνάμεις θα κληθούν μέσα από την ψήφο των πολιτών να αναλάβουν θέσεις ευθύνης.
Η τοπική μας κοινωνία είναι βέβαιον ότι θα κάνει την επιλογή της και ότι αυτή σε ηγετικό επίπεδο θα έχει ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ πρόσημο, όμως το κυρίαρχο και συνάμα ουσιαστικότερο είναι αυτοί πού θα εκλεγούν να αποδειχθούν αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης’

Και γι’ αυτό θα χρειασθεί ,αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο , να περιμένουμε πέντε χρόνια.

Μέχρι τότε λοιπόν συμμετοχή και εγρήγορση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.