Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Περιοδεία Περικλή και Απόστολου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν αυτούς που έχουν την ικανότητα και το σχέδιο, να εργαστούν σκληρά και να φέρουν αποτελέσματα για τον τόπο μας»
«Οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν και έκριναν θετικά την περασμένη Κυριακή τόσο το έργο μας, όσο και τα πρόσωπα που αποτελούν την ομάδα της “Αλληλεγγύης” και μας αγκάλιασαν με την εμπιστοσύνη τους. Την ερχόμενη Κυριακή οι συμπολίτες μας ψηφίζοντας «Αλληλεγγύη», ανάβουν το πράσινο φως για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το εργο μας». 

Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» χτες από το Κιλκίς. Ο κ. Τζιτζικώστας στο πλαίσιο των περιοδειών του και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, επισκέφτηκε χτες το Κιλκίς. Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» περιόδευσαν στο Κιλκίς. 

Σε όλες τις επισκέψεις τους, έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και ευχές για καλή επιτυχία και νίκη την Κυριακή. Ο κ. Τζιτζικώστας τους ευχαρίστησε και είπε πως «Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά ότι οι Περιφερειακές Εκλογές είναι πολύ σημαντικές γιατί αφορούν τον τόπο μας. Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και με την ψήφο τους να επιλέξουν τους ικανότερους να διοικήσουν την Κεντρική Μακεδονία τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτούς που έχουν τη δύναμη, το σχέδιο και την ικανότητα να τρέξουν, να εργαστούν σκληρά και να φέρουν αποτελέσματα για τον τόπο μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.