Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Σόνιας στις λαϊκές αγοράς Πολυκάστρου και Γουμένισσας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Τις λαϊκές αγοράς του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας επισκέφθηκε και συζήτησε με παραγωγούς – πωλητές και καταναλωτές η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κ. Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα.

Συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού η κ. Συμεωνίδου το πρωί του Σαββάτου 3 Μαίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, ενώ με τους καταναλωτές ο διάλογος περιστράφηκε σε θέματα εξυπηρέτησης και τιμών, ιδιαίτερα στη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης.

«Κοινό συμφέρον παραγωγών και καταναλωτών είναι η εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Ως νέα δημοτική αρχή θα επιδιώξουμε με κάθε πρόσφορο μέσον να ενισχύσουμε τη λειτουργία τους καθώς αυτό συνδέεται και με την ενίσχυση των τοπικών παραγωγών. Στόχος μας είναι στις λαϊκές αγορές να πρωταγωνιστούν τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικοί παραγωγοί και μεταπωλητές. Με τον τρόπο αυτό και στους καταναλωτές θα προσφέρονται τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και θα ενισχύσουμε την τοπική οικονομία» δήλωσε η η κ. Συμεωνίδου.

Το απόγευμα του Σαββάτου η επικεφαλής της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ μαζί με στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκαν τα χωριά: Γερακώνα, Φιλυριά και Πολύπετρο και συζήτησαν με τους κατοίκους τα τοπικά προβλήματα. Η κ.Συμεωνίδου για άλλη μια φορά δεσμεύτηκε ότι η νέα υπ’ αυτήν δημοτική θα έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των οικισμών καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με μικρά και μεγάλα έργα υποδομών, κυρίως στον πρωτογενή τομέα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.