Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ενημερώθηκαν οι μαθητές της Γ' τάξης του 2ου γυμνασίου Κιλκίς για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 8 Μαΐου στα πλαίσια του προγράμματος Σχολικής Καινοτομίας "Μένων" επισκέφθηκε το 2ο γυμνάσιο Κιλκίς ο κ. Γιώργος Γκόνος, διευθύνων σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην εταιρεία McCain Hellas προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Τον κύριο Γκόνο συνόδευσε η κυρία Καπετανίδου Μαρία, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Αθηνών και υπεύθυνη του δικτύου Μένων. Και τους δύο υποδέχτηκαν εκτός από το Διευθυντή του σχολείου μας κύριο Ευάγγελο Αραμπατζή μαζί με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριος Γεώργιος Κωνσταντινίδης ο οποίος προλόγισε τη δράση αυτή και τόνισε στους μαθητές το πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία που τους δίνεται, το να έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με ανθρώπους της αγοράς. 

Ο κύριος Γκόνος για δύο περίπου ώρες συνομίλησε με τους μαθητές, τους έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Μέσα από την προσωπική του πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων προσπάθησε να τους ενθαρρύνει και να τους οδηγήσει προς τις σωστές κατευθύνσεις. 

Δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον στη χώρα μας, τους μίλησε για τις νέες ευκαιρίες που θα αναδυθούν μέσα από τις νέες συνθήκες καθώς και για της μυστικά της επιτυχίας που δεν είναι άλλα από τη σκληρή δουλειά, τη συνεργασία, την κριτική σκέψη, την ισορροπημένη αντίληψη και τη σωστή στρατηγική. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους μαθητές για την ενεργή συμμετοχή τους και εκείνοι τον ευχαρίστησαν με τη σειρά τους για τον χρόνο που τους διέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.