Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Από θρίαμβο σε Θρίαμβο ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα να μετατρέψει και το ντέρμπυ αυτό σε τυπική διαδικασία σημειώνοντας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης τρία τέρματα. Οι Λιθοξόπουλος Φώτιος, Μουρατίδης Χρήστος και Παναγιωτίδης Πασχάλης υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους του Θρίαμβου Μουριών να μαζέψουν τρεις φορές από τα δίχτυα τους την μπάλα πετυχαίνοντας στο 10ο, 20ο και 21ο λεπτό τέρματα "κλειδώνοντας" ουσιαστικά την νίκη. 

Ο Παναγιωτίδης Πασχάλης με δεύτερο τέρμα του στο 49ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-0 σκορ φτάνοντας τα 26 συνολικά στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας παράλληλα, στον σχετικό πίνακα των σκόρερ της ομάδας, και τον μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ Ασλανίδη Δημήτριο που την περίοδο 2005-06 είχε πετύχει 24. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανούν απειλητικοί παίζοντας μάλιστα και για 25 περίπου λεπτά με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Φουντουκίδη Γρηγόριου. 

Στην δέκατη τρίτη νίκη της η ομάδα διατήρησε για ένατη φορά ανέπαφη την εστία της διατηρώντας παράλληλα, με έντεκα τέρματα παθητικό, την άμυνα σε καλύτερη όλων των πρωταθλημάτων. 

Μετά και το τέλος της δέκατης όγδοης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό μακριά από την κορυφή, με 40 βαθμούς και συντελεστή 53-11 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 16:00 εκτός έδρας με τον Ερμή Τερπύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου