Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Παύλου Τονικίδη με την Έλλη Φρεγγίδου

Τα εξαιρετικά σημαντικά θέματα κοινωνικής πολιτικής που μπορεί και πρέπει ασκήσει ο Δήμος Κιλκίς, αναδείχτηκαν σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, με την εκπρόσωπο των εργαζομένων στη ΚΔΕΚ Κιλκίς, Έλλη Φρεγγίδου.
Τα προγράμματα κοινωνικής μέριμνας και ιδιαίτερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αναλύθηκαν διεξοδικά στη συζήτηση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να συμπέσουν οι απόψεις που πρεσβεύει ο συνδυασμός ΚΙΛΚΙΣ Δήμος ΑΞΙΩΝ με αυτές των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του δήμου.

Ειδικά για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ο κ. Τονικίδης δεσμεύτηκε ότι η υπό τον ίδιο νέα Δημοτική Αρχή εγγυάται πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, που έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία του. «Αν καταστεί απαραίτητο, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και με ιδίους πόρους του δήμου», υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ.

Ο κ. Παύλος Τονικίδης δεσμεύτηκε επίσης για τη δημιουργία Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Κιλκίς με τμήματα Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας, που θα στελεχωθούν με έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο επόμενο διάστημα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς θα συνεχίσει τις επαφές με πρόσωπα κι εκπροσώπους φορέων, προκειμένου ν` ακούσει τις προτάσεις τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου