Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Άτυχοι οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην Ανδρών – Γυναικών και Νέων φιλοξενήθηκε κι εφέτος στα Μέγαρα την Κυριακή 23/3 με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με την παρουσία των καλύτερων Ελλήνων αθλητών. Τον Κιλκισιώτικο αθλητισμό εκπροσώπησε ο σύλλογος του Α.Σ. ΑΙΑΣ με έναν αθλητή και μία αθλήτρια στα 20000μ. βάδην ενώ στην αποστολή βρισκόταν ο προπονητής τους, Φίλιππος Μισαηλίδης και ο επίσης προπονητής του συλλόγου, Χάρης Μηναρετζής. 
Ο Βασίλης Χρυσικός έχοντας συμπληρώσει δεκατρία χιλιόμετρα στην διαδρομή αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο κι αν και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο πόνος ήταν έντονος και υπήρξε φόβος και για κάποια θλάση. 

Ο πρωταθλητής του Αίαντα στρέφει τώρα την προσοχή του στα 50000μ .βάδην όπου τον Νοέμβριο θα στοχεύσει σε μία μεγάλη διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το ίδιο άτυχη φάνηκε και η βαδίστρια του συλλόγου, Σοφία Σαββίδου, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο ανταποκρίθηκε καλά στον αγώνα ώσπου στο δωδέκατο χιλιόμετρο εγκατέλειψε λόγω στομαχικών διαταραχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έγιναν ακόμη 6 εγκαταλείψεις από αθλητές.

Με αυτόν τον τρόπο διακόπηκε το «σερί επιτυχιών» που είχε ο σύλλογος μέχρι τώρα σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν και στα οποία είχε συμμετοχές με διακρίσεις. Φυσικά σε αγωνίσματα τέτοιων αποστάσεων μπορούν να συμβούν πολλά «απρόοπτα» κι ως εκ τούτου ο ΑΙΑΣ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την φετινή του επιτυχημένη πορεία στους επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.