Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Σισμανίδη στην Αγία Παρασκευή

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δημήτρη Σισμανίδη
Ο λόγος ανήκει πρώτα στο δημότη. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του και συνδιαμορφώνουμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις, με τεκμηριωμένο λόγο και αξιόπιστη πρακτική.

Είναι σαφής η αντίληψη του κ. Δημήτρη Σισμανίδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δημότη στις τοπικές υποθέσεις, η οποία και αναδείχθηκε στην πράξη, κατά την πρώτη επικοινωνία του με δημότες ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

Ο κ. Σισμανίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής της Δημοτικής Ενότητας Μουριών την Κυριακή 23 Μαρτίου και έγινε δεκτός με θερμές επευφημίες του κόσμου.

Μετά τον εκκλησιασμό του στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς είχε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τους δημότες του οικισμού στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Δε μίλησε πολύ, ούτε έκανε μεγαλόστομες διακηρύξεις. Άνθρωπος πρακτικός, που αναζητά επίμονα την αποτελεσματικότητα, ο κ. Σισμανίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής υδροδοτούνται από νερό φυσικής ροής, ωστόσο πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς στο τέλος ύδρευσης.

‘’Το αγαθό της ύδρευσης οφείλουμε να το παρέχουμε σε άριστη ποιότητα και επαρκή ποσότητα στους δημότες. Ο Δήμος δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες στους δημότες ανταποδοτικές'' τόνισε ο κ. Σισμανίδης σχετικά με την ανταποδοτικότητα του τέλους ύδρευσης και δεσμεύθηκε για μια δίκαιη λύση. Ως νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς τίθεται άμεσα σε προτεραιότητα η σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης, βάσει της οποίας τα έξοδα λειτουργίας της ύδρευσης να αντιστοιχίζονται με τα έσοδα.

Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα του οικισμού έκανε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής κ. Κώστας Σαμαντζίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.