Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Αλλαγή διοίκησης της 71ης Ταξιαρχίας "Πόντος"

Στις 24 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της Διοίκησης της Ταξιαρχίας, στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς, με την παρουσία του Διοικητή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού Υποστρατήγου Αντωνίου Νομικού. Ο μέχρι σήμερα Διοικητής της Ταξιαρχίας Υποστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, παρέδωσε τα καθήκοντά του στον Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή. Στην εκδήλωση που ήταν ανοικτή για τους κατοίκους της περιοχής, παραβρέθηκαν αρχές και φορείς του τόπου, ανώτατοι Αξιωματικοί, πρώην Διοικητές της Ταξιαρχίας, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Κιλκίς και πλήθος κόσμου. 

Ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι παρουσίες του Βουλευτή Κιλκίς Γεωργίου Γεωργαντά, του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Γκουντενούδη, των Διευθυντών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεωργίου Κωνσταντινίδη και Κωνσταντίνου Ραμπίδη και του Επιτελάρχη του Γ΄ Σώματος Στρατού Υποστρατήγου Δημητρίου Καλογερόπουλου.

Η Ταξιαρχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής, για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς προσβλέπει στη σύμπραξη, συμπόρευση και συνεργασία με κοινό γνώμονα το όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου